Teknoloji

Yeni Motorola Razr farklı tasarım ve iyileştirilmiş kameralarla gelecek

motorola razr 3

Katlanabilir ekranlı Motorola Razr’ın üçüncü nesil modeline ait görseller, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Maven kod adıyla anılan Motorola Razr 3 farklılaştırılmış bir tasarım ve iyileştirilmiş iki arka kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonda 50 megapiksel ana kameraya 13 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera eşlik edecek.

Paylaşılan görsele yakından bakıldığında Motorola’nın Razr ile özdeşleşen ve “çene” olarak tabir edilebilecek alt çıkıntıyı törpülediği göze çarpıyor. İki kanadı birbirinin üzerine tamamen kapanan telefonun daha “kare” bir görünüme sahip olduğu anlaşılıyor. Bu görünüm Razr 3’ü hem klasik hem de modern seleflerinden ayrıştıracağa benziyor.

Blass telefonun parmak izi tarayıcısının da telefonun güç butonuna taşındığını belirtiyor. Motorola 2019 model Razr’da tarayıcıyı yukarıda bahsettiğimiz “çene” olarak tabir edilen çıkıntının üstüne yerleştirmişti. 2020 çıkışlı 5G destekli Razr’da ise tarayıcı arka panele taşınmıştı.

motorola razr 3Blass’in verdiği bilgiye göre, Motorola Razr 3 Full HD+ çözünürlüklü ekranla gelecek. Bu ekranın üstündeki delik 32 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacak. Motorola’nın telefonun hem Snapdragon 8 Gen 1 hem de Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcili versiyonunu çıkaracağı söyleniyor. Bellek seçeneklerinin 12 GB, depolama alanı seçeneklerinin ise 512 GB’a kadar uzanacağı belirtiliyor.

motorola razr 3Motorola Razr 3 yenilenen kameraları ve kutuya benzeyen yeni tasarımıyla Samsung Galaxy Z Flip 3 ile rekabet amacıyla yola çıkacak. Akıllı telefonun selefleri Motorola’nın beklentilerini karşılamamıştı. Razr 3’ün bu durumu değiştirip değiştiremeyeceğini görmek için beklemek gerekiyor. Telefonun Çin’de temmuz veya ağustosta piyasaya çıkacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER