Teknoloji

Motorola’dan yeni Razr’ın tanıtımına erteleme

motorola razr 2022

Motorola’nın 200 megapiksel kameralı Edge 30 Ultra modelini temmuz ayı içinde tanıtması bekleniyor. Şirketin aynı etkinlikte yeni katlanabilir Razr telefonunu da gözler önüne çıkaracağı söyleniyordu. Ancak yeni bir habere göre, Motorola Razr 2022 modelinin tanıtımını erteledi.

Katlanabilir telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağı şirket yetkilileri tarafından doğrulanmıştı. Telefonun genel tasarımı itibarıyla seleflerinden pek fazla uzaklaşmayacağı görülürken, kapak ekranının büyümesi ve kameraların iyileşmesi bekleniyor. Telefonun 50 megapiksel ana ve 32 megapiksel ön kamerayla geleceği söyleniyor.

Akıllı telefon döneminin ilk Razr’ı 2019’da tanıtılmış, bir yıl sonra da 5G destekli versiyon kullanıcılarla buluşmuştu. Ancak bu iki telefonda da “amiral gemisi” seviyesinde bileşenlere yer verilmemiş, dolayısıyla satışlar da arzulanan seviyeye ulaşmamıştı. Bu noktada telefonların stoklarının çok fazla olmadığını belirtmekte de fayda var.

Motorola Razr 2022 tanıtımı için henüz net bir işaret gelmiş değil. Ancak önümüzdeki dönemde katlanabilir telefon pazarının Samsung’un yeni cihazlarıyla biraz daha hareketli hâle geleceğini de unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER