Manşetler

Motorola Moto X’in basın fotoğrafları ve teknik özellikleri sızdı

Motorola 1 Ağustosta tanıtacağı Moto X için davetiyeleri gönderdi. Hemen ardından telefonun resmi basın fotoğrafları da internete sızdı. Böylelikle davetiye fotoğrafında siyah ve beyaz renkli versiyonlarını ucundan azıcık gördüğümüz telefonun tamamının neye benzediğini öğrenme fırsatına eriştik.

motorola-moto-x-sizinti-210713

Son zamanlarda resmi basın fotoğraflarını isabetli şekilde sızdırma konusunda ün kazanan @evleaks bu son sızıntının arkasındaki isim olarak dikkat çekiyor. @evleaks hesabının arkasındaki isim olan Evan Blass bu telefonun erken uyum sağlayan kitle yerine sıradan kullanıcılar için tasarlandığını kaydetti, ayrıca bu telefonun Motorola’nın Google sahipliğindeki ilk ciddi akıllı telefon denemesi olduğunu vurguladı.

Samsung Galaxy S4 veya HTC One gibi üst sınıf Android telefonlarla güreşmek yerine Nexus 4 ayarında ve onun yerini alabilecek bir cihaz olarak düşünülen Moto X’in sızan teknik özellikleri bu beklentiyi destekler nitelikte. Sızıntılara göre Moto X’te 4.5 inç, 720p ekran, 1.7 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB dahili bellek yer alacak.

Moto X’in arkasında 10 megapiksel kameranın bulunması, aynı zamanda önde de 2 megapiksellik ikinci bir kameranın yer alması bekleniyor. Android 4.2.2 ile çalışacak telefonda LTE, NFC, Bluetooth 4.0 + EDR ve 802.11ac Wi-Fi kablosuz ağ destekleri de bulunacak.

1 Ağustos tarihine on gün kala Moto X ile ilgili daha yepyeni sızıntılar görmemiz kuvvetle muhtemel.

İlgili >> Unlockr, The Verge

İLGİLİ HABERLER