Teknoloji

Motorola’nın yeni tableti Moto Tab G84’ün görselleri sızdırıldı

motorola moto tab g84

Motorola kısa süre önce Moto G84 adını taşıyan akıllı telefonunu gözler önüne çıkarmıştı. Şirket aynı ismi taşıyan bir tableti de tanıtmaya hazırlanıyor. Motorola Moto Tab G84 adını taşıyan tablete ait olduğu söylenen görseller internete sızdı. Bu görsellere özellikler hakkındaki bilgiler eşlik etmese de, bazı çıkarımlar yapmak da mümkün oluyor.

Yeni tabletin arkasında 8 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın olduğu şimdiden görülenler arasında yer alıyor. Kalem ve manyetik klavye destekli Moto Tab G84’te JBL tarafından ayarlanmış hoparlörler mevcut. Bu hoparlörlerin Dolby Audio desteğine sahip olduğu da biliniyor.

Tabletin alt kenarındaki bağlantı noktaları, manyetik klavye ve kapak bağlantısı için kullanılıyor. Kalem tabletin arka paneline manyetik olarak tutturulabiliyor. Bu tutturma alanı panelde küçük bir kesikle işaretlenmiş durumda. Ön kamera, sol kenardaki USB-C girişi ve sağ kenardaki SIM kart tepsisi de görsellerde fark ediliyor. Tablette 3.5 mm kulaklık jakının bulmadığını belirtmekte fayda var.

Motorola Moto Tab G84’ün takipçisi olacak

Motorola Moto Tab G84 bayrağı Moto Tab G70’ten devralacak. Motorola’nın tablet portföyünde Moto G62 modeli de mevcut, ancak bu modelin bir takipçisinin olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER