Teknoloji

Motorola Moto One cam arka panelle birlikte gelecek

Motorola yeni akıllı telefonlarını önümüzdeki ay itibarıyla gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Söz konusu cihazlardan bazılarına dair detaylar ise şimdiden internette boy gösteriyor. Motorola Moto One da söz konusu cihazlar arasında yer alıyor.

Bugüne kadarki sızıntılarda genellikle Moto One Power öne çıkarken, henüz adı konusunda somut ipuçları bulunmayan ikinci cihazın Moto One olduğu konuşuluyor. Moto One Power’a kıyasla biraz daha mütevazı bir cihaz olacağı söylenen Moto One’a ait olduğu belirtilen fotoğraflar, telefonun arka panel tasarımını net biçimde görmeyi sağlıyor.

Moto One ismi, Motorola’nın yeni cihazının bir Android One telefonu olduğunu işaret ediyor. Sızan fotoğraflarda ise cam arka panel gibi üst segmente ait bazı tasarım dokunuşlarının varlığı göze çarpıyor. Çift lensli bir arka kamera kurulumuna sahip cihazda parmak izi tarayıcısının ise Motorola logosuna entegre edildiği belirtiliyor.

motorola moto oneMotorola Moto One ile ilgili detayların tamamını öğrenmek için 2 Ağustos tarihini beklemek gerekiyor. Söz konusu etkinlikte Moto One’a Moto Z3 Force ve Moto One Power’ın eşlik etmesi öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER