Teknoloji

Motorola Moto G6, G6 Plus ve G6 Play’e ait fotoğraflar ortaya çıktı

motorola moto g6Varlığını Lenovo’nun çatısı altında sürdüren Motorola için 2018 oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Şirketin yıl içinde piyasaya süreceği telefonlara ait bilgiler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Motorola Moto G6 ve yol arkadaşları, kendisini gösteren telefonlar arasında dikkat çekiyor.

Moto G6, Moto G6 Plus ve Moto G6 Play’den oluşan kadronun önümüzdeki şubat ayının sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) tanıtılması bekleniyor. Kadronun yıldızının  Moto G6 Plus olacağı ise şimdiden görülüyor.

Moto G6 Plus’ta Full HD+ çözünürlüklü 5.93 inçlik bir ekranın bulunması bekleniyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 630 yonga setinin yer alacağı söyleniyor. Şirketin G6 Plus için farklı RAM ve depolama alanı seçenekleri sunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. RAM seçeneklerinin 3, 4 ve 6 GB; dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 32 veya 64 GB olarak sıralanması bekleniyor. 12 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensten oluşan arka kamera kurulumu, 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ve 3200 mAh kapasiteli pil telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Serinin bir diğer üyesi olan Moto G6’da ise Qualcomm Snapdragon 450 işlemci bulunacak. Bu işlemciye eşlik edecek kurulum konusunda ise kullanıcılara iki seçeneğin sunulacağı söyleniyor. Bu seçeneklerden birinde 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı, diğerinde ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının bulunması bekleniyor. 5.7 inç Full HD+ ekran ve 3200 mAh pil, telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Hem Moto G6’da hem de Moto G6 Plus’ta 18:9 görüntü oranına sahip ekranlar ve parmak izi tarayıcısı bulunacak. Moto G6’nın 240 dolar, Moto G6 Plus’ın ise 330 dolar karşılığında satılacağı söyleniyor.

Motorola Moto G6 Play serinin en mütevazı üyesi olacak

Motorola Moto G6 Play ise serinin en mütevazı üyesi olacak. Akıllı telefonda 5.7 inç ekran ve 4000 mAh kapasiteli pil bulunacak. Diğer iki modelden farklı olarak, Moto G6 Play’de parmak izi tarayıcısı arka panelde yer alacak. Telefona ilişkin diğer detaylar ise hâlâ bilinmezliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER