Teknoloji

Motorola Moto G6 serisi çok yakında resmiyet kazanabilir

motorola moto g6Lenovo’nun çatısı altındaki Motorola’nın yakında yeni akıllı telefonlarını gözler önüne çıkarması bekleniyor. Şirketten bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmese de, işaretler yeni telefonların tanıtımının çok da uzak olmadığını gösteriyor. Motorola Moto G6 serisi ve iki yeni Moto E telefonunun yakında resmiyet kazanması öngörülüyor.

Motorola’nın 2018 model akıllı telefonlarına dair bilgiler bir süredir internette dolaşıyor. Moto G6, Moto G6 Plus ve Moto G6 Play’in Asya’da iki ülkede resmi kurumlar tarafından onaylanması ise artık işlerin daha somut bir düzleme oturacağını işaret ediyor.

Moto G6 serisi Endonezya ve Tayland’da resmi kurumlar tarafından onaylandı. Bu da serinin piyasaya sürüleceği ilk bölgeler arasında Güney Doğu Asya’nın da olduğunu gösteriyor. Buna ek olarak, Moto E5 ve Moto E5 Play de Endonezya’da satış için gerekli sertifikaları aldı.

Motorola Moto G6 serisi telefonların resmi tanıtım ve çıkış tarihleri konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak resmi onayların yavaş yavaş ortaya çıkması, bu tarihin pek de uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER