Teknoloji

Motorola Moto G’ye ait olduğu iddia edilen özellikler internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

motorola-moto-g-ucuncu-nesil-sizinti-230615

Yılın ikinci yarısıyla başlamasıyla birlikte gözler, 2015’in ikinci akıllı telefon dalgasına çevrildi. Bu da henüz duyurulmamış yeni akıllı telefonlara dair ipucu, dedikodu ve sızıntıların ortaya çıkacağı anlamına geliyor. Motorola’nın adı da 2015’in ikinci yarısını boş geçmeyecek üreticiler arasında geçiyor. Ancak şirketin amiral gemisi telefonu Moto X’ten ziyade, uygun fiyatlı Moto G dedikoduların odak noktasında yer alıyor. Slashgear sitesi de, isimsiz bir kaynağa dayandırdığı haberiyle yeni Motorola Moto G’ye ait olduğu özellikleri paylaştı.

2015 model Motorola Moto G’de, selefinde olduğu gibi, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü 5 inç ekran bulunması bekleniyor. 2014 çıkışlı Motorola Moto G’deki 32-bit Qualcomm Snapdragon 400 işlemcinin yerini ise 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemcinin alması öngörülüyor. 1 GB RAM’de bir değişim beklenmezken, yeni Motorola Moto G’de çift SIM girişi ve ön hoparlörlerin bulunabileceği belirtiliyor.

motorola-moto-g-karsilastirma-140715

Motorola Moto G’nin yeni versiyonunda dahili depolama alanının ve pil kapasitesinin artacağı da iddialar arasında yer alıyor. Yeni Motorola Moto G’de depolama seçeneklerinin artırılması ve kullanıcılara 16 ve 32 GB olmak üzere iki seçenek sunulması bekleniyor. Mevcut Motorola Moto G’de 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Pil kapasitesinin ise 2070 mAh’den 2400 mAh’ye çıkması öngörülüyor. 8 megapiksel arka kamerada herhangi bir değişim beklenmese de, yeni Motorola Moto G’nin daha kaliteli selfie’ler için 5 megapiksel ön kameraya sahip olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER