Teknoloji

Moto Maker sızıntısı Motorola Moto G için geniş kişiselleştirme seçeneklerini işaret ediyor

motorola-moto-g-230715-1

Pek çok kişi için akıllı telefonunun görüntüsü, akıllı telefonunun işlevinden daha büyük öneme sahip. Dolayısıyla kullanıcılarına geniş kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri sunan cihaz üreticilerinin sayısı sürekli artıyor. Apple kullanıcılarına sadece üç renk seçeneği sunarken, işin kişiselleştirme kısmını kılıflar aracılığıyla hallediyor. Motorola ise yeni Moto G için potansiyel müşterilerine oldukça ilginç kişiselleştirme seçenekleri sunacak gibi gözüküyor.

Motorola Moto G için belirlenen tüm renk, tasarım ve donanım seçenekleri Moto Maker sızıntısı aracılığıyla gün yüzüne çıktı. Kullanıcılar diledikleri takdirde akıllı telefonun ön yüzü için siyah veya beyaz bir koruyucu kapak seçebiliyor. Arka kapak içinse 10 farklı renk seçeneği listeleniyor.

motorola-moto-g-230715-2

Arka kapak renkleri turkuazdan siyaha, vişne çürüğü renginden altın sarısına kadar uzanıyor. Beş farklı renkte sunulan kapaklı kılıflar ise 19.99 dolardan satılacak. Kapaklı kılıflar için siyah, kırmızı, mavi, turkuaz ve ahududu renkleri arasından seçim yapılabilecek.

İkincil renk olarak ise metalik şampanya rengi, metalik mavi, metalik kırmızı, metalik pembe ve metalik siyah gibi renklerin bulunduğu 10 farklı seçenek kullanıcıların karşısına çıkacak. Motorola Moto G’nin 16 GB dahili hafızalı versiyonu 2 GB RAM ile birlikte gelecek. Diğer depolama seçeneği ise 8 GB olacak.

İLGİLİ HABERLER