Teknoloji

Motorola Moto C serisiyle gelişmekte olan pazarlara yeni seçenekler sunuyor

motorola moto cMotorola’nın akıllı telefon pazarının giriş segmentine yönelik bir hazırlık içinde olduğuna dair haberler, bir süredir gündemdeydi. Bu beklenti sonunda gerçeğe dönüştü. Şirket Moto C ve Moto C Plus adını verdiği yeni akıllı telefonlarını gözler önüne çıkardı. Motorola Moto C ve Moto C Plus ile gelişmekte olan pazarlarda ilk akıllı telefonunu almayı planlara ulaşmayı amaçlıyor.

Her iki akıllı telefonun da önünde 2 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Moto C’nin arkasında 5 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alırken, Moto C Plus’ta arka kamera çözünürlüğü 8 megapiksele yükseliyor.

İki akıllı telefon arasındaki farklar sadece arka kamerayla sınırlı kalmıyor. Moto C’de 2350 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Moto C Plus ise gücünü 4000 mAh kapasiteli pilden alıyor. Adından da anlaşılabileceği üzere daha büyük bir ekrana sahip olan Moto C Plus, 16 GB dahili depolama alanı sunuyor. Moto C’de ise bu alan sadece 8 GB.

Motorola Moto C serisi telefonlar 89 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak

Gelişmekte olan pazarlar için hazırlanan Moto C Plus, kullanıcılara çift SIM seçeneği sunacak. Her iki akıllı telefon da ilkbahar bitmeden Asya-Pasifik, Avrupa ve Latin Amerika’da raflardaki yerini alacak. 3G bağlantı desteğine ve 8 GB dahili depolama alanına sahip Moto C, Avrupa’da 89 avro karşılığında satılacak. 4G desteğine sahip modelin fiyat etiketinde ise 99 avro yazacak. Moto C Plus içinse 119 Avro ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER