Teknoloji

Motorola’dan iki yeni kablosuz kulaklık: Buds ve Buds+ tanıtıldı

motorola buds

Motorola Edge 50 Ultra ve Fusion modellerinin yanı sıra iki yeni ürünün daha duyurusunu yaptı. Şirket Motorola Buds ve Buds+ adını taşıyan iki kablosuz kulaklığı gözler önüne çıkardı. Dört farklı renk seçeneği bulunan Buds, daha uygun fiyatlı bir model olurken, Bose destekli Buds+ daha gelişmiş bir ses deneyimi vadediyor.

Moto Buds’ta 12.4 mm dinamik sürücüler bulunuyor. Yüksek çözünürlüklü ses desteği bulunan kulaklıkta üçlü mikrofon sistemiyle aktif gürültü engelleme özelliği de sunuluyor. Bluetooth 5.3 ile telefona bağlanan Moto Buds, su geçirmez bir tasarıma sahip. Aktif gürültü engelleme kapalıyken 9 saate varan pil ömrü vadeden kablosuz kulaklığın kullanım süresi şarj kutusuyla 42 saate kadar yükseliyor.

Mavi, mercan, yeşil ve beyaz renk seçenekleri bulunan Moto Buds, Avrupa’da 60 avro karşılığında satılacak.

motorola buds+

Moto Buds+ ise çift sürücüyle geliyor. Her bir kulaklık topuzunda 11 mm woofer ve 6 mm tiz hoparlörleri bulunuyor. Buds+ da yüksek çözünürlüklü ses desteğiyle geliyor. Destekleyen Motorola cihazları için Dolby Atmos ve Dolby Baş Takibi özellikleri de kulaklıkta mevcut.

Motorola Buds+ 46 dB’e kadar sesi bastırabiliyor

Buds+, aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde etraftaki sesi 46 dB’e kadar bastırabiliyor. Aktif gürültü engelleme kapalıyken kulaklığın pil ömrü 8 saati buluyor. Şarj kutusuyla toplamda 38 saatlik bir kullanım süresi sunuluyor.

Buds+ için kum rengi ve gri olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Kulaklığın Avrupa fiyatı 150 avro olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER