Teknoloji

Moto Z Play ile ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto z playIFA 2016’nın başlamasına sayılı günler kaldı. Lenovo, Moto Z Play telefonunun etkinlikte görücüye çıkıp çıkmayacağı konusunda somut bir işaret vermiş değil. Ancak internete düşen sızıntılar, potansiyel kullanıcılara nelerle karşılaşabilecekleri konusunda bazı ipuçları veriyor. GFXBench sitesinden internete sızan yeni bir özellik listesi, daha önceki sızıntılarla ortaya çıkan bazı bilgileri doğruluyor. Özellikle Çin’in mobil cihaz sertifikalandırma kurulu TENAA’dan sızan bilgiler, GFXBench’in sızıntısıyla doğrulanıyor. İlk işaretler, kullanıcıları “sade” bir telefonun beklediği yönünde olsa da, Moto Mods bileşenlerinin varlığıyla bu durumun değişebileceği belirtiliyor.

GFXBench’e göre, XT1635 model numarasını taşıyan telefonda 2 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 işlemci bulunacak. 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza bu işlemciye eşlik edecek. Akıllı telefonun 5.5 inç ekranı 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacak. 16 megapiksel arka kamerayı, 5 megapiksel ön kamera tamamlayacak.

Akıllı telefonun tasarımına dair bilgiler ise daha önceki sızıntılarla gün yüzüne çıkmıştı. Cihazın tasarım bakımından büyük ölçüde Moto Z ile aynı olması beklense de, 3.5 mm. kulaklık jakının varlığı nedeniyle profilinin daha kalın olması öngörülüyor. Tasarım sızıntıları, telefonun Moto Mods bileşenleriyle uyumlu olacağını da gösteriyor.

Moto Z Play uygun bir fiyatla rekabette avantaj kazanabilir

Moto Z Play, cep dostu bir fiyat etiketine sahip olduğu takdirde modüler telefon anlayışını LG G5’ten daha etkin biçimde benimsetebilir. Cihaz, aynı ailede olduğu Moto Z ve Moto Z Force Droid’e karşı da uygun fiyatı sayesinde avantaj kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER