Teknoloji

Moto G Stylus’ın 5G versiyonu yakında resmiyet kazanacak

moto g stylus 5g

Motorola 2022 model Moto G Stylus’u geçtiğimiz şubat ayında tanıtmıştı. Şirket şimdi de bu telefonun 5G versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Yakında tanıtılması beklenen Moto G Stylus 5G için ortaya çıkan son sızıntı hem tasarımı hem de özellikleri gösteriyor.

91Mobiles sitesi tarafından paylaşılan görsellere bakıldığında 4G versiyona benzer bir tasarım görülüyor. Akıllı telefonun 6.78 inç büyüklüğündeki ekranının orta üst kısmında yuvarlak kamera deliği bulunuyor. Arka tarafta ise üçlü bir kamera modülü kullanıcıları bekliyor.

4G versiyonun kalbindeki Helio G88 işlemcinin yerini ise Snapdragon 695 alacak. Bu işlemciye 12 GB RAM eşlik edecek. Geri kalan özelliklerde ise 4G ve 5G versiyonlar arasında bir fark söz konusu değil.

Moto G Stylus 5G’de ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstlenecek. Bu sensöre 8 megapiksel ultra geniş açılı ve makro kamera ile 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek. Ön kamera çözünürlüğü ise 16 megapiksel.

moto g stylus 5g6.78 inç büyüklüğündeki ekran 2460 x 1080 piksel çözünürlük sunacak. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz olacak. 5000 mAh pil ve 3.5 mm. kulaklık jakı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

moto g stylus 5gMoto G Stylus 5G siyah ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Motorola’nın telefonu ne zaman piyasaya süreceği ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER