Teknoloji

Moto G Stylus (2021) benchmark testinden geçti

Motorola Moto G Stylus (2021) yakında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefonun tasarımını gösteren fotoğraflar iki defa internete sızmıştı. Yeni Moto G Stylus şimdi de Geekbench’in benchmark testinden geçti. Böylelikle akıllı telefonun teknik özelliklerine dair detaylar görmek de mümkün oluyor.

Akıllı telefon testten tek çekirdekte 542, çok çekirdekte ise 1650 puan alıyor. İşlemci adı kısmında sadece “Qualcomm” yazıyor. Ancak biraz daha incelenince yonga sette Adreno 612 GPU’nun bulunduğu görülüyor. Bu da telefonun kalbinde Snapdragon 768 işlemcinin bulunduğu anlamına geliyor.

Benchmark testinin sonucuna göre, Snapdragon 678’e 4 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun işletim sisteminin Android 10 olarak görünmesi ise benchmark sonucundaki en büyük hayal kırıklığı olarak öne çıkıyor.

moto g stylus (2021)Sızıntılara göre, Motorola Moto G Stylus (2021) dört kamerayla gelecek. Telefonun ön kamerası LCD ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilecek. Akıllı telefonun tasarımını gösteren sızıntılardan hangisinin doğru olduğu ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER