Teknoloji

Mophie’nin yeni kablosuz şarj platformu eskisinin eksiklerini kapatıyor

mophie wireless charge stream pad plus

Mophie yeni bir kablosuz şarj cihazı çıkardı. Wireless Charge Stream Pad Plus adını taşıyan bu cihaz, şirketin geçen yıl iPhone X ve iPhone 8 tanıtıldığında, Apple ile iş birliği dahilinde çıkardığı Kablosuz Şarj Platformu cihazının güncellenmiş bir versiyonu olma özelliğini taşıyor.

Kablosuz Şarj Platformu gibi, Wireless Charge Stream Pad Plus da Qi tabanlı bir kablosuz şarj platformu. Ancak önceki versiyon gibi 7.5 vatlık maksimum şarj çıkışına değil, 10 vatlık kablosuz şarj desteğine sahip. Bu da 7.5 vatlık maksimum kablosuz güç çıkışını destekleyen Apple’ın iPhone’larının dışında, Samsung’un Galaxy S9 gibi, daha hızlı Qi kablosuz şarj desteğine sahip cihazları da uygun hızda şarj edebileceği anlamına geliyor.

Wireless Charge Stream Pad Plus, selefi Mophie Kablosuz Şarj Platformu’nun sahip olduğu bir başka büyük sorunu da çözüyor. Orijinal modelde kullanılan özel bir konnektörün yerine standart microUSB kablosu tercih edilmiş. Keşke microUSB yerine USB-C tercih edilseydi, o zaman daha da memnun edici olurdu.

mophie wireless charge stream pad plus

Mophie’nin yeni kablosuz şarj platformu da, selefi gibi 59.95 dolarlık fiyat etiketine sahip. Kablosuz şarj platformu Türkiye’de, Apple Online Mağaza’da 319 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Bu cihaz da muhtemelen Türkiye’ye gelecektir ve yine büyük ihtimalle aynı fiyattan satılacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER