Teknoloji

İki ekranlı Mobvoi TicWatch Pro akıllı saat satışa sunuldu

mobvoi ticwatch proMobvoi TicWatch Pro, geçtiğimiz mayıs ayında gözler önüne çıkmıştı. Wear OS işletim sistemli akıllı saat, çift ekran taşımasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bir OLED bir de FTSN LCD ekrana sahip olan akıllı saat, yurt dışında Amazon aracılığıyla satışa sunuldu.

TicWatch Pro’da OLED ekranın üstünde pil dostu, şeffaf FTSN LCD ekran bulunuyor. Akıllı saat Google Asistan’a, Google Play Store’a ve saat arayüzüne erişmek, çalan müziği kontrol etmek, bildirimleri görüntülemek veya egzersiz takibi amacıyla kullanıldığında OLED ekran Akıllı Mod içinde görünür hâle geliyor.

Temel Mod aktifken LCD ekran parlak güneş ışığının altında bile görünebiliyor. Bu ekranda saat, tarih, atılan adım sayısı, kalp atış hızı gibi bilgiler gösteriliyor. Bu modda saatin pili neredeyse tüketilmiyor. Temel Mod ve Akıllı Mod bir arada kullanıldığında saatin pil ömrü 5 ila 30 gün arasında değişiyor. NFC’nin varlığı sayesinde saatle Google Pay’le ödeme yapılabiliyor.

Mobvoi TicWatch Pro, Amazon’da 249.99 dolar karşılığında satılıyor. Gümüş ve siyah renk seçenekleri bulunan saatin LTE versiyonunun da yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER