Teknoloji

Millenicom müşterilerine Turkcell fiber altyapısıyla hizmet götürüyor

millenicom turkcellEWE Turkey Holding şirketlerinden biri olan ve telekomünikasyon sektöründe yenilikçi altyapısıyla göze çarpan Millenicom, 9 Kasım itibarıyla Turkcell’in fiber altyapısını kullanmaya başladı.

Millenicom Turkcell fiber altyapısıyla veriyi internet kullanıcılarına geleneksel bağlantıya kıyasla çok daha hızlı biçimde ulaştırabilecek. Şirket İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Samsun, Trabzon, Kayseri, Diyarbakır, Eskişehir ve Aydın’da ikamet edenlere fiber internet hizmeti sunacak.

Millenicom Genel Müdürü Meltem Şahin, işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kendimizi teknolojik yeniliklerle birlikte sürekli geliştiriyor ve altyapımızı güçlendiriyoruz. Yaptığımız yeni anlaşmayla Turkcell’in güçlü fiber altyapısını kullanarak müşterilerimize 15 ilde kaliteli fiber hizmeti vereceğiz. Bu kapsamda fiberde ilklerin öncüsü olan Turkcell ile işbirliği yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Millenicom olarak müşterilerimizin memnuniyeti için yeni işbirlikleri ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.”

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan ise “Turkcell olarak bir yandan evlere kadar gerçek fiber interneti götürürken bir yandan da şirketlere fiber altyapı hizmet sunuyoruz.  Bugüne kadar fiberde yaptığımız yatırımlarla sektörde yarattığımız değeri diğer oyuncularla da paylaşarak pazarı genişlemesine katkı sağlıyoruz. İşbirliği sayesinde Millenicom Turkcell’in fiber altyapısını tercih ederek müşterilerine ışık hızında kaliteli ve kesintisiz internetle buluşturabilecek. Şirketlere maliyet avantajı sağlayan bu tür işbirliklerini ülke kaynaklarının boş yere harcanmaması ve ülkemizdeki dijital açığın kapanması adına çok önemli buluyoruz.” şeklinde konuştu.

Millenicom Turkcell fiber altyapısıyla getirdiği hizmetten faydalanmak isteyenlere ücretsiz modem ve kurulum sunuyor

Millenicom’un Turkcell altyapısıyla sunduğu hizmete başvurmak için 0850 333 0 333 numaralı çağrı merkezinden veya www.doping.com.tr adresinden başvuru yapılabiliyor. Modem ve kurulum hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER