Teknoloji

Migros’un çevrimiçi yemek platformu Migros Yemek faaliyete geçiyor

migros yemek

Migros çevrimiçi kanaldaki gelişimini bu alandaki platformlarını bir araya toplayan Migros One çatısı altında sürdürüyor. Migros Sanal Market, Migros Hemen, Macroonline ve Tazedirekt hizmetini çatısı altında bulunduran Migros One, yoluna yepyeni bir sektörle, çevrimiçi yemek platformu Migros Yemek ile devam ediyor. Migros Yemek, Migros uygulamasındaki mevcut Sanal Market, Migros Hemen ve Migros Ekstra sekmelerinden sonra yeni bir sekme olarak müşterilerle buluşacak.

Migros’un yeni platformunda kullanıcılara geniş bir restoran ağı, uygun fiyatlı, bol çeşitli ve sağlıklı menü seçenekleri vadediliyor. İlk olarak İstanbul Ataşehir’de yemek servisine başlayan platform, temmuz ayı itibarıyla İstanbul’un büyük bir bölümü, Ankara ve İzmir’de hizmet vermeye başlayacak.

Yeni platformunun hizmet ağını hızlı şekilde genişletmeyi planlayan Migros, kısa süre içinde Türkiye’nin 81 ilinde kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor. Macrocenter’ın ev yapımı sıcak yemek menüleri de kısa süre içerisinde Migros Yemek’te kullanıcılara sunulacak.

Migros uygulamasının içinde yer alan Migros Yemek’te 7/24 siparişe açık restoranlar da olacak. Farklı mutfak alternatiflerinin yanında, Migros Yemek’e özel seçeneklerle de kullanıcılara zengin çeşitlilik sunmayı hedefleyen platform; açılışa özel kampanyaların yanı sıra tüm kullanıcılara ilk siparişte 30 TL, ikinci siparişte 20 TL indirim fırsatı sunuyor. Migros’un güçlü CRM altyapısı çıtayı bir adım daha yükselterek, genel kampanyaların yanında kişiselleştirilmiş tekliflerle de kullanıcılara ulaşmayı planlıyor.

Verilen siparişlerin teslimatı ilk aşamada restoranlar tarafından yapılırken, çok yakın zamanda Migros Yemek uygulamasına, Migros’un mevcut online sipariş dağıtım gücü kullanılarak “Migros Getirsin” seçeneği de eklenip, kullanıcılara iki farklı teslimat seçeneği sunulacak.

İLGİLİ HABERLER