Teknoloji

Microsoft Surface Laptop Go 2 ufukta göründü

microsoft surface laptop go 2

Microsoft Surface Laptop Go 2 yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. “Zuma” kod adıyla anılan yeni dizüstü bilgisayarın yılın ilk yarısı bitmeden satışa sunulacağı söyleniyor. Bu da dizüstü bilgisayarın en geç haziran ayında piyasaya çıkacağı anlamına geliyor.

Windows Central sitesinin haberine göre, Surface Laptop Go 2’de yenilenmiş bir işlemci bulunacak. Yeni renk seçeneğinin de kullanıcıları bekleyenler arasında olduğu söyleniyor. Dizüstü bilgisayarın baz modelinin ABD’de 549 dolar civarında başlayan fiyatlarla satılacağı konuşuluyor.

Bu modelde 11. nesil Intel Core i5 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı gibi özelliklerin bulunması bekleniyor. Dizüstü bilgisayarın daha gelişmiş bileşenlere sahip versiyonlarının da kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor.

Tasarım konusunda bir değişiklik öngörülmüyor. 12.4 inç ekran büyüklüğünün ve dış tasarımın aynı kalacağı belirtiliyor. Mevcut Platinum, Buz Mavisi ve Kum Taşı renk seçeneklerinin yanına Adaçayı Yeşili’nin de eklenmesi bekleniyor.

Microsoft Surface Laptop Go 2 için duyurunun Build geliştirici konferansında yapılabileceği belirtiliyor. Etkinlik 24-26 Mayıs tarihleri arasında sanal ortamda gerçekleştirilecek. Dolayısıyla dizüstü bilgisayarın çıkışı için haziran ayının işaret edilmesi mantıklı görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER