Teknoloji

Microsoft eski üst düzey Windows yöneticisiyle yollarını ayırıyor

Microsoft’ta geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen yeniden yapılanma ile Terry Myerson Windows’un başına getirilmiş, üç Windows yöneticisi de kızağa çekilmişti. Bu isimlerden Jon DeVaan ve Grant George geçtiğimiz yıl şirketle yollarını ayırırken, üçüncü isim olan Antoine Leblond da bu hafta içinde Microsoft’a veda ediyor.

antoine-leblond-310314

Recode sitesinde yer alan habere göre, Leblond’un Microsoft bünyesindeki son iş günü 31 Mart olacak. Şirketin gelenekselleşen Build konferanslarında çok sayıda sunum gerçekleştiren Leblond’un bu yılki konferansın hemen öncesinde Microsoft ile yollarını ayırması da ilginç bir tesadüf olarak göze çarpıyor.

25 yıldır Microsoft bünyesinde yer alan Leblond, 20 yıl boyunca Office üzerine çalışmış ve eski Windows şefi Steven Sinofsky ile yakın mesai arkadaşlığı yapmıştı. Leblond ayrılık kararına ilişkin olarak yaptığı açıklamada geçen yılların ardından kendisi için Microsoft dışındaki dünyayı görme zamanının geldiğini; ayrıldığı için üzgün, ancak önümüzdeki dönem için heyecanlı olduğunu belirtti.

İlgili >> Recode

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER