Teknoloji

Microsoft Xbox Elite 2 oyun kumandası ile oyuncuların sesine kulak veriyor

microsoft xbox elite 2

Microsoft Xbox Elite 2 oyun kumandasının çıkışına dair detayları E3 2019’da paylaştı. Tam adı Xbox Elite Wireless Controller Series 2 olan oyun kumandasının mühendislik altyapısının tamamen yenilendiğine dikkat çeken şirket, yeni parmak çubuklarının hassasiyeti iyileştirmek amacıyla özel bir araçla geliştirilebileceği belirtildi. Microsoft’un yeni tasarımı, oyun kumandası üzerinde daha fazla kişiselleştirmeyi de mümkün kılıyor.

Hem USB-C hem de Bluetooth desteğine sahip olan Xbox Elite 2, 40 saate varan kullanım süresi sunan tekrar doldurulabilir bir pil taşıyor. Kumandanın tasarımında tutuş noktalarına da kauçuk bir materyalin eklendiği dikkat çekiyor. Kısacası, Microsoft oyuncuların talep ettiği daha fazla kişiselleştirme seçeneği ve tuş bağlantısı desteğini vermeyi başarmış gibi görünüyor.

Xbox Elite için yapılan son güncelleme, geçtiğimiz yılın ağustos ayında satışa sunulan beyaz versiyon olmuştu. Yeni renk seçeneği beraberinde yeni özellikler getirmemişti. İkinci nesil Elite hakkındaki dedikodular ise bundan uzun süre önce gündeme gelmişti. Xbox Elite 2 için şimdiden ön sipariş almaya başlayan Microsoft, teslimat sürecine 4 Kasım’da 24 ülkede başlayacak. Oyun kumandasının Avrupa’daki fiyat etiketinde 179.99 dolar yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER