Teknoloji

Microsoft BUILD 2012 kontenjanı bir saat geçmeden doldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, dün Türkiye saatiyle akşamüstü 6’da BUILD 2012 için kayıt sürecini başlattı. Şirketin 30 Ekim tarihinde Redmond’daki yerleşkesinde gerçekleştireceği etkinliğin 500 kişilik ve 1595 dolarlık erken kayıt fırsatı için alınan başvurulara talep o kadar fazla oldu ki, kontenjan bir saat dolmadan tamamen doldu. Tam fiyatın 2095 dolar olduğu, kısıtlı sayıdaki akademik kontenjanın da 995 dolardan alıcı bulacağı konferansa katılmak isteyenler için bir bekleme listesi oluşturuldu. Bu durumda ya kontenjan artırımı olacak ya da yeni başvurular önceki başvuruların iptaliyle birlikte alınacak.

Microsoft bu yılki BUILD 2012 konferansında odak noktasının Windows 8 olacağını açıkladı. Bununla birlikte Windows Azure, Windows Phone 8, Windows Server 2012 ve Visual Studio 2012 de gündem maddeleri arasında bulunacak. Microsoft kayıt sürecinin yanı sıra Windows Phone’un yeni logosunu da ortaya çıkardı. Windows 8’in yeni logosuyla hemen hemen aynı tasarıma sahip olan logoda kırmızı renk seçilmiş. Microsoft’un BUILD 2012’de Windows Phone 8 uygulamaları geliştirmek için kullanılacak yazılım geliştirme araçlarının final versiyonunu da duyurması bekleniyor.

Bu arada Microsoft etkinliğe katılamayacaklar için dünya çapında çevrimiçi deneyim oturumlarının ve yerel geliştirici etkinliklerinin gerçekleştirileceğini de açıkladı.

İlgili >> Build 2012, The Verge

İLGİLİ HABERLER