Teknoloji

Meizu Pro 7 26 Temmuzda gözler önüne çıkacak

meizu pro 7Meizu’nun yeni amiral gemisi telefonu Pro 7 hakkındaki söylentiler son haftalarda yoğunlaşmaya başlamıştı. Sızıntıların artmasıyla birlikte telefonun çok yakın bir zamanda resmiyet kazanacağına dair beklenti de yükselmişti. Sonunda beklenen açıklama geldi: Meizu Pro 7 26 Temmuzda resmen gözler önüne çıkacak.

Meizu yeni telefonunun tanıtım tarihini Twitter üzerinden duyurdu. İlk olarak şirketin küresel pazarlama sorumlusu Ard Boudeling, üzerinde “Pro 7” yazan bir görseli “Yakında” notuyla paylaştı. Ardından bu paylaşım Meizu’nun resmi Twitter hesabı tarafından retweet edildi.

Boudeling bir süre sonra ise Pro 7’yi kapağı açılmış kutusunun içinde gösteren bir fotoğrafı yayınladı. Meizu yöneticisi, bu fotoğrafın yanına “26 Temmuzda görüşürüz!” notunu düştü. Meizu’nun resmi hesabı bu paylaşımı da retweet etti. Daha sonrasında ise Meizu’nun resmi hesabı üzerinden telefonun 26 Temmuzda tanıtılacağı duyuruldu.

https://twitter.com/MEIZU/status/886858018855497729

Meizu Pro 7 480 dolar karşılığında satılabilir

Pro 7’nin resmi tanıtım tarihi açıklansa da, bu telefonla ilgili diğer söylentilerin kesildiği anlamına gelmiyor. İddialara göre, Meizu’nun yeni akıllı telefonu yurt dışında 480 dolar karşılığında satılacak. Daha büyük ekranlı Pro 7 Plus içinse 555 dolar ödemenin gerekeceği söyleniyor.

Meizu Pro 7’de hangi bileşenlerin ve özelliklerin bulunacağı belirsizliğini koruyor. Ancak bu sorulara da kısa süre sonra cevap bulmak mümkün hâle gelecek.

İLGİLİ HABERLER