Teknoloji

Meizu m3s metal tasarım ve parmak izi tarayıcısıyla geliyor

meizu m3sGiriş seviyesi bir akıllı telefona sahip olmak, bazı lüks özelliklerden mahrum kalmak gerektiği anlamına gelmiyor. Özellikle son zamanlarda düşen bileşen fiyatları sayesinde lükse erişmek biraz daha kolaylaşıyor. Meizu’nun yeni akıllı telefonu m3s de lüks olarak değerlendirilebilecek özelliklere uygun bir fiyat karşılığında erişmeyi sağlıyor. Geçtiğimiz nisan ayında tanıtılan m3’ün farklı bir versiyonu olan Meizu m3s, metal kasası ve parmak izi tarayıcısıyla dikkat çekiyor.

m3s, giriş seviyesi telefonlarla birlikte değerlendirildiğinde kağıt üstünde fena sayılmayacak bir izlenim bırakıyor. Sekiz çekirdekli 1.5 GHz MediaTek MT6750 işlemciye sahip telefon, LTE Cat 6 standardını destekliyor. RAM seçenekleri 2 ve 3 GB, dahili depolama seçenekleri ise 16 ve 32 GB olarak sıralanıyor. Akıllı telefonun 5 inç ekranı 720p çözünürlük sunuyor.

meizu m3sMeizu m3s’in dikkat çekici yönleri sadece metal tasarımıyla sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonda 0.2 saniyelik kilit açma hızına sahip ve 10 milyon dokunuşa kadar dayanıklı parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Sensör, Home tuşuna yerleştirilmiş. Bu da m3 için hazırlanan kılıfların Meizu m3s ile de kullanılmasını mümkün hâle getiriyor.

meizu m3sMeizu m3s, ilk etapta sadece 3 GB RAM’a sahip versiyonuyla potansiyel müşterilerin karşısına çıkacak. 16 GB dahili depolama alanına sahip modelin fiyat etiketinde 699 yuan (320 TL), 32 GB dahili depolama alanı barındıran modelin fiyat etiketinde ise 899 yuan (410 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER