Teknoloji

Meizu 20 Classic 16 GB RAM ve yeni renk seçenekleriyle geliyor

meizu 20 classic

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, cihaz portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bu genişlemenin en son halkası olan Meizu 20 Classic gözler önüne çıktı. 16 GB RAM ile gelen telefon, üç farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alıyor. Classic, standart Meizu 20 ile hemen hemen aynı olsa da RAM kapasitesi ve renk seçenekleriyle ayrışıyor.

Meizu’nun yeni telefonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunuyor. Akıllı telefonun 6.55 inç büyüklüğündeki OLED ekranı, Full HD+ çözünürlük sunuyor ve yenileme hızı da 144 Hz’e kadar çıkıyor. Bu ekranın üstündeki yuvarlak kamera ise 32 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Telefonun arkasında ise ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü ile LED halka flaş eşlik ediyor. Classic’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 67W şarj desteğine sahip 4700 mAh kapasiteli pil veriyor.

meizu 20 classic

Meizu’nun yeni telefonunda da 4000 milimetrekarelik buhar çemberli bir soğutma sistemi mevcut. Akıllı telefon kutusundan Android 13 ve Flyme 10 yüklü şekilde çıkıyor. Meizu’nun sahibinin Çinli otomobil üreticisi Geely olduğunu hatırlatmakta fayda var. Dolayısıyla Meizu’nun yeni telefonu bazı modellerde Flyme Auto sistemiyle daha genişletilmiş bir entegrasyon içinde çalışıyor.

meizu 20 classic

Meizu 20 Classic için ne kadar ödemek gerekiyor?

Meizu 20 Classic için sunulan yeni renk seçenekleri yeşil, demir grisi ve beyaz oldu. Daha önceki renk seçeneklerinden farklı olarak parlatılmış bir arka panelle gelen yeni seçeneklerde Meizu’nun logosu da stilize edilmiş şekilde kendisini gösteriyor. Telefonun 256 GB depolama alanına sahip versiyonu için 3099 yuan (11862 TL), 512 GB versiyonu içinse 3299 yuan (12627 TL) ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER