Teknoloji

Meizu 18 serisinin ekran özellikleri açıklandı

meizu 18

Meizu, 18. yaş kutlamalarına mart ayının ilk günü itibarıyla başlayacak. Şirket bu kutlamalar çerçevesinde 3 Mart’ta Meizu 18 ve 18 Pro isimli telefonlarını da tanıtacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefonların ekranlarına dair yeni detaylar açıklandı.

Meizu’nun Weibo sayfasında yapılan paylaşıma göre, Meizu 18 6.2 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Kenarlara doğru kavis yapan bu ekranın orta üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği bir delik yer alıyor.

Meizu 18 Pro’da ise kullanıcıları QHD+ çözünürlüklü bir ekran bekliyor. Bu ekranın üzerinde 2.5D kavisli cam yer alıyor. Bu telefonda da ön kamera ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilmiş.

meizu 18 proMeizu 18 serisinin üyelerinin birbirlerinden farklı teknik özelliklere sahip olması bekleniyor. Meizu 18’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 870’in olacağı, Pro versiyonun ise Snapdragon 888 işlemci taşıyacağı söyleniyor. Meizu 18 Pro’nun boyut bakımından daha büyük olması, pil kapasitesinin ve şarj hızının da daha yüksek olması öngörülüyor.

meizu 18Meizu 18 ve Meizu 18 Pro, kutularından şarj adaptörü olmadan çıkacak. Çinli üretici, şarj adaptörü konusunda Apple ve Samsung’un yolundan gideceğini daha önce açıklamıştı.

İLGİLİ HABERLER