Teknoloji

Meizu yöneticisi şirketin yeni telefonunun fotoğrafını paylaştı

meizu 16t 17

Meizu 16T, 23 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayımda sona yaklaşılırken, akıllı telefonu gösteren bir fotoğraf Meizu’nun başkan yardımcısı tarafından Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı.

Fotoğrafta Meizu 16T’nin arka paneli görülüyor. Fotoğrafın en dikkat çekici unsuru ise sol üst köşeye dikey biçimde yerleştirilen üç lensli kamera sistemi oluyor. Kameranın altında flaş yer alırken, panelin ortasında da Meizu logosu görülüyor.

Arka panelde parmak izi tarayıcısına rastlanmıyor. Bu da tarayıcının telefonun ekranının içine yerleştirilmiş olması ihtimalini artırıyor.

Meizu 16T Snapdragon 855 ile gelecek

Meizu 16T’nin özellikleri henüz doğrulanmış değil. Ancak şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılar, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga setin olduğunu gösteriyor. Bu yonga sete 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ya da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanından oluşan konfigürasyonların eşlik edeceği de sızanlar arasında yer alıyor.

Meizu 16T’nin 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu belirtiliyor. Bu ekranın üstünde 16 megapiksellik bir kameranın bulunması bekleniyor. Arka tarafta ise 12 megapiksellik ana kamerayı 10 ve 5 megapiksellik lenslerin tamamlayacağı ifade ediliyor. Kutusundan Android Pie ile çıkacak olan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4400 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı da biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER