Teknoloji

Meizu 15 serisi telefonlar 22 Nisan’da gözler önüne çıkacak

meizu 15Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, 2018’de 15. kuruluş yılını kutluyor. Şirket kutlamalar çerçevesinde 15. yıla özel bir akıllı telefon serisi çıkarmayı istediğini daha önce açıklamıştı. Meizu 15 olarak anılan serinin duyurulacağı ve piyasaya sürüleceği tarihler konusunda ise bir işaret verilmemişti. Ancak internete sızan yeni bir poster, bu konuda somut bir tarihi işaret ediyor.

Söz konusu posterde, ekranın ortasında 15 sayısı görülüyor ve altında da Çin’de 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek ve yerel saatle 19:30’da başlayacak bir etkinlikten bahsediliyor. Etkinlikte Meizu 15 ile birlikte Plus ve Lite versiyonlarının tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Akıllı telefonların üçünde de 16:9 görüntü oranına sahip ekranların bulunması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısı ve 4G LTE bağlantısı da cihazların standart özellikleri arasında sayılıyor. Akıllı telefonlarda kullanıcılara 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı arasında uzanan bellek ve depolama seçeneklerinin sunulacağı söyleniyor. Telefonların kutularından Android 8.0 Oreo ile çıkacağı ve sevkiyatın 28 Nisan’da başlayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Cihazların Çin’den sonraki ilk durağının ise Hindistan olacağı belirtiliyor.

Meizu 15 serisi henüz tanıtılmasa da, şirketin şimdiden Meizu 16 üzerinde çalışmaya başladığı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Dolayısıyla Meizu 15 serisinin oldukça kısa ömürlü olması pek şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER