Fırsatlar

MediaMarkt’tan yeni yıla özel teknoloji fırsatları: Geniş ürün yelpazesinde büyük kampanya

mediamarkt yeni yıl kampanyası

Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 96 mağazası ve dijital satış platformu mediamarkt.com.tr ile tüketicilere ulaşan MediaMarkt, yeni yıl heyecanını avantajlı fırsatlarıyla kutlamak üzere geniş bir kampanya başlattı.

21 Aralık’a kadar sürecek olan bu büyük etkinlik periyodunda elektronik cihazlar ve en son teknoloji ürünleri, rekabetçi fiyatlarla teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Önde gelen elektronik perakendecisi MediaMarkt’ın sunduğu Yeni Yıl kampanyası, tüketicilere merakla bekledikleri ürünleri özel indirimlerle alma şansı veriyor.

Yeni yılın favori teknolojik ürünlerinde yılbaşına özel indirimler

Kampanya döneminde, HUAWEI’nin son teknolojiye sahip akıllı saat modeli Watch GT4 46 mm, gelişmiş özellikleriyle 6.299 TL’den raflardaki yerini alıyor. Evinizin temizliğini akıllı teknolojilerle donatmak isteyenler için DREAME D9 Max Vacuum Mop Robot Süpürge 7.999 TL fiyat etiketiyle satışa çıkarken; müzikseverleri PHILIPS TAT1108BK TWS Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, kullanıcı dostu fiyatı 899 TL ile cezbediyor. Ayrıca, TECNO Camon 20 Pro 256 GB Akıllı Telefon ise 10.999 TL’den itibaren yeni sahiplerini bekliyor.

Bu ürünler yalnızca birer örnek olup, kampanya dahilinde akıllı telefonlardan, bilgisayar bileşenlerine, ev aletlerinden, kişisel bakım ürünlerine kadar çok daha fazla çeşitte ürün teknoloji severler için özel fırsatlarla sunulmaktadır.

Kampanya ve indirimler hakkında daha fazla bilgi için tüketiciler herhangi bir MediaMarkt mağazasını ziyaret edebilir veya MediaMarkt’ın resmi web sayfasından online alışverişin rahatlığını yaşayabilirler.

Video: Huawei Watch GT 4 İncelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER