Fırsatlar

MediaMarkt Tech Arena konsept mağazasında açılışa özel fırsatlar var

mediamarkt tech arena

MediaMarkt, Türkiye’nin ve Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi olarak, teknoloji tutkunlarını yeni bir kısmi deneyimle tanıştırıyor: ‘Tech Arena’. 29 Ekim’de İstanbul’daki Marmara Park AVM’de gerçekleşecek açılışa özel kampanyalarla teknolojis severlerin ilgisini çekiyor.

MediaMarkt’ın en son perakende deneyimi olan Tech Arena, 100’üncü Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunda ilk ziyaretçilerini ağırlamayı planlıyor. Konsept mağaza, teknolojinin en son trendlerini yerinde deneyimlemek ve daha bilinçli alışveriş kararları vermek isteyen teknoloji severler için ideal bir arena oluşturuyor.

Mağaza ziyaretçilere, 29-30 Ekim tarihlerinde sadece Tech Arena mağazasında mevcut olan özel açılış fırsatları sunuyor. Promosyonlar, iPhone 11 ve Lenovo IDEAPAD gibi önde gelen markaların popüler ürünlerini içeriyor:

  • Apple iPhone 11 64 GB Akıllı Telefon 21.999 TL’den,
  • Lenovo IDEAPAD Dizüstü Bilgisayar 12.499 TL’den
  • Philips 50PUS8808/ Uydu Alıcılı Smart 4K UHD LED TV 18.999 TL’den,
  • Dyson V8 Şarjlı Dik Süpürge 9.999 TL’den
  • Tefal FW201 EASY FRY Fritöz 7.299 TL’den
  • Bosch SMS4IKI51T Bulaşık Makinesi 12.499 TL’den satışa sunulacak.

MediaMarkt Tech Arena, “Markaların ve Teknolojinin Evi” olarak konumlandırılıyor ve tüketiciler ile markalar arasında bir köprü oluşturmak ve her iki tarafa da eşsiz bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır. Türkiye’nin ilk konsept mağazası ile MediaMarkt, müşteri deneyimine odaklanmanın ötesine geçen bir perakende deneyimi sunmayı hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER