FırsatlarManşetler

MediaMarkt Instagram hesabında Xbox Series X hediyeli yarışma

mediamarkt instagram xbox series x

MediaMarkt gamer’lara özel yarışmasıyla onlara 2021’e unutamayacakları bir hediye ile girme şansı sunuyor. MediaMarkt Instagram hesabı üzerinden düzenlenen yarışma kapsamında bir şanslı kişiye 8299 TL’lik satış fiyatına sahip olan Xbox Series X hediye edilecek.

28 Aralık tarihine kadar sürecek olan yarışmaya katılmak için gerekli şartlar da buradaki Instagram paylaşımında veriliyor. Yarışmanın ödülü olan Xbox’ı kazansanız yapacağınız ilk şey ne olur? Xbox Series X’i kazanmak için bu soruya en yaratıcı cevabı vermelisiniz. Buna ek olarak bir arkadaşınızı da paylaşımın altında, cevabınızla birlikte etiketlemeniz gerekiyor. Bu şekilde onlar da yarışmadan haberdar olacaklar.

Xbox Series X özellikleri

Xbox Series X, Microsoft’un 2020 model oyun konsolları içinde en yüksek seviyede özelliklere sahip olan seçeneği niteliğini taşıyor. Bildiğiniz gibi şirket, geçtiğimiz kasım ayında Xbox Series X ve Xbox Series S gibi yepyeni oyun konsollarını satışa çıkarmıştı.

MediaMarkt müşterilerine 8299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla sunulan bu oyun konsolu, birçok güçlü özelliği bünyesinde barındırıyor. 12 teraflop ham grafik işleme gücüyle daha önce görülmemiş bir şekilde zengin yeni dünyaları keşfetme ve aksiyonun tadını çıkarma imkanı sunuyor. Özel bir SSD ve entegre yazılım tarafından desteklenen Xbox Velocity Architecture ile yeni nesil hız ve performansı deneyimleyebilirsiniz. Hızlı Devam Etme özelliği ise birden fazla oyun arasında hızlı geçiş imkanı sağlıyor.

Geriye Dönük Uyumluluk sayesinde Xbox One, Xbox 360 ve Orijinal Xbox da dahil olmak üzere, Xbox’ın dört neslinden binlerce oyunu oynayabilirsiniz. Xbox Series X’in gücü ve hızı sayesinde de bu oyunlar şimdiye dek olmadığı kadar daha etkileyici görünecektir.

Xbox Series X’e sahip olduktan sonra ücretli abonelik hizmeti Xbox Game Pass Ultimate üyesi olabilir ve piyasaya çıktıkları ilk günden itibaren, Halo Infinite gibi tamamen yeni Xbox Game Studios oyunları dahil olmak üzere 100’ün üzerinde yüksek kaliteli oyunu indirip oynayabilirsiniz.

Xbox Series X için çıkarılmış Seagate Depolama Genişletme Kartı, kolaylaştırılmış oyun deneyimi sunmak için konsolun dahili SSD’si ile aynı performansı sürdürürken 1 TB harici ek depolama alanı sunuyor.

Xbox Series X’te oyun kumandaları, mikrofonlu kulaklıklar ve diğerleri dahil Xbox One oyun aksesuarlarınızı kullanabilirsiniz. Buna ek olarak Yeni Xbox Kablosuz Oyun Kumandası da farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyebilirsiniz. Kaymaz yüzey sayesinde hedefe kilitlenebilir, içerikleri sorunsuz bir şekilde yakalayıp paylaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER