Eğlence

Yeni Mass Effect oyununda önemli bir karakter geri dönecek

mass effect 4

Mass Effect serisinin Mass Effect 4 olarak da anılan en yeni oyunu merakla bekleniyor. Oyunla ilgili sızıntılar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi, daha önceki Mass Effect oyunlarında görülen bir karakterin geri dönüşünün müjdesini veriyor.

Oyun için hazırlanan ve Mass Effect hayranları tarafından N7 Günü olarak kutlanan 7 Kasım’da paylaşılan bir afiş, Commander (Komutan) Shepard’ın geri dönüşünü müjdeliyor. Bu afişi artık çevrimiçi ortamda görmek mümkün olmasa da, posterin basılı versiyonunun ürün tanımında bu bilgiye ulaşılabiliyor.

Bu bilgiyi gün yüzüne çıkaran ise MrHulthen rumuzlu YouTube kullanıcısı oldu. Ürün tanım bilgisinde şu ifadeler yer alıyor: “Shepard’ın son görevi Reapers’ın tehdidini sonlandırsa da, bunun Dünya’ya maliyeti büyük oldu. Shepard ve hayatta kalanlar parçaları toplamak için çalışırken, hayranları da olacaklar konusunda merak içinde bırakıyor.”

Mass Effect 3’ün birden fazla sonu olsa da, bunların büyük çoğunluğunda Shepard ölüyordu. Sadece Shepard’ın derin bir nefes aldığı “müthiş final” bunun istisnasıydı. Yeni ortaya çıkarılan sızıntı, Mass Effect 4 ile Shepard’ın geri döneceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER