Eğlence

Marslı’nın yeni fragmanı yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eldeki kaynaklar ne kadar geniş olursa olsun, Mars gibi bir gezegende tek başına ve zor durumda kalmak pek arzulanacak bir durum değil. İnsanoğlunun kızıl gezegene olan ilgisinin arttığı bir dönemde bu yönde bir gelecek tasavvuru sunan ve başrolünde Matt Damon’ın olduğu Marslı’nın son fragmanı, uzakta kapana kısılma hissini biraz daha somut biçimde yaşatıyor.

Filmde NASA bünyesinde çalışan bir bitki uzmanı olan Mark Watney’i canlandıran Matt Damon, garip bir kazanın ardından Mars’ta mahsur kalıyor. Watney, bu süreçte hayatta kalabilmek için Mars’ta bitki yetiştirmenin yollarını arıyor. NASA ise Watney’i Dünya’ya geri getirmek için bir plan oluşturuyor, ancak bu planın seçilen ekipten birinin kaybına yol açması da fazlasıyla muhtemel gözüküyor.

Marslı’nın hikayesi kulağa ve fragmanı izleyen gözlere oldukça ilginç gelecek türden. Özellikle uzayda bitki yetiştirme çalışmalarında kaydedilen son gelişmeler göz önüne alınınca Marslı’nın cazibesi biraz daha artıyor.

Yönetmenliğini Ridley Scott’ın yaptığı filmde Matt Damon’a Jessica Chastain, Kate Mara ve Jeff Daniels gibi isimler eşlik ediyor. Marslı’nın 2 Ekimde vizyona girmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER