Teknoloji

LVL bileklik vücudun su seviyesini kontrol etmeyi sağlıyor

lvlFitness konusunda oldukça aktif olanlar için gerekli miktarda su içmek büyük önem taşıyor. Kickstarter’da boy gösteren LVL isimli bileklik, ilk giyilebilir su seviyesi kontrol ürünü olarak dikkat çekiyor. Tasarımcılar bileklik sayesinde insanların sağlıklarının genel durumu hakkında bir fikir edinebileceklerini ve hareketlerini, uykularını, modlarını ve kalp atış hızlarını gözetim altında tutabileceklerini belirtti.

Bileklik su seviyesi için gerçek zamanlı olarak bildirimler gönderiyor. Buna ek olarak, terleme oranını da ölçebiliyor. Kalp atış hızı monitörü ise sadece bileklik üzerinde çalışıyor. Vücuda ekstra bir şerit bağlamaya gerek olmuyor. Şirket, kalp atış hızı ölçümünde doğruluk konusunda sektörün öncüsü olduğunu iddia ediyor. Uyku takibi de yapabilen bileklik, akıllı alarmla kullanıcıları uygun zamanda uyandırıyor.

lvlBileklik atılan adım sayısını, katedilen mesafeyi, çıkılan kat sayısını ve aynı kategorideki başka verileri takip edebiliyor. Mevcut su seviyesi ve terleme oranı doğrultusunda kullanıcılara almaları gereken su miktarı söyleniyor. LVL iyi bir uyku öncesinde içilmesi gereken su miktarı konusunda da kullanıcılara bilgi veriyor.

LVL 2017’nin temmuz ayından itibaren kullanıcılarla buluşacak

Tam renkli bir OLED ekrana sahip olan bilekliğin kenarlarında ekstra bilgi girişi için butonlar bulunuyor. Siyah ve kahverengi deri ile silikon kayış seçenekleriyle sunulan bileklik için 50 bin dolar toplanması hedefleniyor. LVL almak isteyenlerin en az 129 dolar bağışlaması gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER