Teknoloji

Louis Vuitton iPhone’dan daha pahalı kılıflarıyla çekici koruma sunuyor

louis vuitton iphone

louis vuitton iphoneBir iPhone kılıfı satın almak isteyenler genellikle fiyatı 50 ile 100 TL arasında değişen plastik seçenekleri tercih ediyor. Ancak daha iddialı bir seçenek arayan, yeterli ekonomik güce de sahip olanlar için Louis Vuitton gibi üst sınıf bir moda markasının da seçenekleri bulunuyor. Örneğin 5 bin 500 dolarlık yurt dışı satış fiyatlı, altın renkli timsah derisiyle kaplı ve dört bir köşesi sert materyallerle daha güvenli hâle getirilmiş kılıf gibi.

Moda şirketi Eye-Trunk adlı bir dizi iPhone kılıfının tanıtımını gerçekleştirdi. iPhone 7 ve 7 Plus için farklı boyutları bulunan bu kılıfların fiyatları; iPhone 7 için var olan kanvas arka yüzeyli ve geleneksel Louis Vuitton desenli seçeneğin fiyatı olan 1180 dolar ile başlıyor. iPhone 7 Plus boyutunda, timsah derili seçenek için belirlenen 5 bin 500 dolara kadar çıkabiliyor. Bu kılıflarda Louis Vuitton’ın diğer ürünlerinden esintiler de görmek mümkün olacaktır.

Bu tarz bir kılıfa sahip olmak, sahiplerini etraftaki en dikkat çekici iPhone sahibi yapacaktır. Bununla birlikte bu kılıfların iPhone’lardan daha da pahalıya geleceğini hatırlatmak gerekiyor. Örneğin en üst model kılıfın fiyatına yedi adet iPhone 7 satın almak mümkün oluyor. Aslında bu durum telefonu korumak isterken kılıfı koruma endişesi gibi yeni bir durumu ortaya çıkarıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER