Teknoloji

Louis Vuitton Horizon ile ikonik logosunu kulaklara taşıyor

louis vuitton horizon

Lüks marka denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Louis Vuitton, bu şöhretinden farklı ürün kategorilerinde de yararlanıyor. 995 dolar karşılığında satılacak olan Louis Vuitton Horizon kablosuz kulaklık, bu yaklaşımın en güncel örneği. Kulaklıklığın en önemli özelliği olarak Louis Vuitton’un ikonik logosunu ve tasarım dilini taşıması öne çıkıyor.

Ancak Louis Vuitton’un kulaklığının tamamen yeni olduğunu söylemek mümkün değil. Horizon, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Master & Dynamic MW07‘nin cilalanıp parlatılmış bir versiyonu olmaktan öteye gitmiyor. Buna rağmen, Louis Vuitton logosunun eklenmesiyle birlikte 299 dolarlık fiyatın üzerine neredeyse 700 dolar daha ekleniyor.

Master & Dynamic, asimetrik tasarım dili ve sıra dışı renk seçimleriyle kulaklık pazarında üst segmenti ve modaya meraklı kullanıcı kitlesini hedeflediğini göstermişti. Dolayısıyla Louis Vuitton ile işbirliği yapmak, Master & Dynamic için mantıklı bir hamle niteliği taşıyor. Louis Vuitton logosu taşıyan MW07’nin izlerine ilk olarak geçtiğimiz yılın aralık ayında ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde rastlanmıştı.

Louis Vuitton Horizon, üç farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Siyah ve kırmızı renk seçeneklerine ek olarak, turuncu ve mavi logolu seçenek kullanıcılara sunulacak. Horizon’ın piyasaya çıkış tarihi bilinmese de, kulaklığın sınırlı sayıda satılması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER