Eğlence

Loki yeni sezonuyla Disney+ ekranlarına geri döndü

loki 2. sezon

Uzay ve zaman arasındaki yolculuğunda kendini büyük tehlikelerle karşı karşıya bulan Loki 2. sezon bölümleriyle yeniden Disney+’ta izleyicilerin karşısına çıkıyor. Michael Waldron’un yaratıcısı olduğu ve Marvel Studios’un imza yapımlarından olan Loki’nin yeni sezonunun ilk bölümü yayınlandı.

Şok edici sezon finalinin ardından dizi, Loki’nin kendisini Zaman Değişim Otoritesi’nin ruhu için verilen bir savaşta bulmasıyla kaldığı yerden devam ediyor. Loki, Mobius, Hunter ve B-15’le birlikte yeni ve geri dönen karakterlerden oluşan bir ekiple beraber birlikte yola çıkıyor. Loki, Sylvie’yi, Yargıç Renslayer’ı, Bayan Minutes’i ve özgür irade ile görkemli bir amaca sahip olmanın ne anlama geldiğine dair gerçeği bulmak için sürekli genişleyen ve giderek tehlikeli hale gelen çoklu evrende yol alıyor. 

Tom Hiddleston’ın yeniden Loki olarak karşımıza çıktığı dizide oyuncuya Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan ve Owen Wilson eşlik ediyor. 

  • loki 2. sezon
  • loki 2. sezon

Loki 2. sezon macerası 6 bölümden oluşuyor

Loki 2. sezon boyunca 6 bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu bölümlerin yönetmen koltuğunda Justin Benson ile Aaron Moorhead, Dan DeLeeuw ve Kasra Farahani oturuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER