Teknoloji

Logan Paul tepki çeken videosunun ardından ikinci bir şans istiyor

logan paulYouTube yıldızı Logan Paul, Japonya’daki meşhur “intihar ormanı”na yaptığı ve bir cesetle karşılaştığı gezinin videosunu YouTube’a yüklemesi nedeniyle büyük tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından videoyu kaldıran Paul, takipçilerinden ve tüm YouTube kullanıcılarından özür dilemişti.

Paul’ün videosu YouTube’u da biraz gecikmeli de olsa harekete geçirmişti. Önce sessiz kalan video paylaşım sitesi, daha sonra yayınladığı bir açıklamayla Paul’ü kınamıştı. Ancak bu kınamanın yeterli görülmemesi üzerine aksiyonlarını sertleştiren YouTube, Paul’ü “Preferred” adını taşıyan ayrıcalıklı reklam programından çıkarmıştı. Video paylaşım sitesi, Paul ile yürüttüğü mevcut projeleri de rafa kaldırdığını açıklamıştı.

Paul ise TMZ sitesine yaptığı açıklamada yaşananları değerlendirdi. Özrünü tekrarlayan ünlü YouTube yıldızı, ikinci bir şans istediğini dile getirdi. Paul, bu isteğini “Herkes ikinci bir şansı hak eder kanka!” sözleriyle gösterdi.

Logan Paul 2017’de 12.7 milyon dolar kazandı

Logan Paul, skandal paylaşımından önce YouTube’un en popüler yıldızları arasında bulunuyordu. Kanalında 16 milyon abonesi bulunan Paul, 2017’de 12.7 milyon dolar kazanmıştı. Servetinin toplam büyüklüğü 15.2 milyon dolar olan YouTube yıldızı, 6.6 milyon dolar ödeyerek kendisine bir malikane satın almıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER