Teknoloji

USB-C destekli şarj cihazıyla dizüstü bilgisayarı hareket hâlinde şarj edin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lifepowr A2 adını taşıyan 27000 mAh kapasiteli, üstünde AC güç çıkışı barındıran taşınabilir şarj cihazını çıkarmış olan ekip şimdi USB-C portuna sahip olan yeni ve daha da iyileştirilmiş bir taşınabilir şarj cihazı çıkardı. Lifepowr A3 de selefi gibi 27000 mAh kapasitel pille geliyor.

Ne var ki, Lifepowr A3’te Thunderbolt 3 ve Quick Charge 3.0 destekli iki adet USB-C portu ve yine Quick Charge 3.0 ve AC soketi destekleyen iki adet USB-A portu bulunuyor.

Tüm bu beş port aynı anda kullanılabiliyor. Üretici şirket Lifepowr A3’ün 60W şarj aletiyle, yüzde 50’sinin sadece bir saatin altında sürede şarj edilebileceğini, tam şarjın ise üç saatin altında sürede gerçekleştirebileceğini belirtiyor. Ayrıca LifePowr, A3’ü yeniden şarj edebilen, özellikle dışarıda çok dolaşan kişiler için kullanışlı olarak güneş panelini de satıyor.

A3’ü Indiegogo üzerinden 159 dolar gibi bir ücret karşılığında desteklemek mümkün. A2 şu anda yurt dışında, Amazon’da 239 dolarlık fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu da A3’ün nihai fiyatına göre önemli bir indirim yapıldığı anlamına geliyor. Lifepowr daha önce de bir ürünü kitle fonlamaya sunmuş ve daha sonra da dağıtıma çıkarmıştı, buna rağmen her kitle fonlamaya sunulan üründe olduğu gibi, bu ürünün de piyasaya çıkıp çıkmamasına ihtiyatlı yaklaşmak gerekiyor. Şirket, A3’ün kasım ayında dağıtıma çıkacağını söylüyor.

İLGİLİ HABERLER