Teknoloji

LG yeni L serisi telefonlarıyla genç kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor

lg-l-bello-fino-050914

LG yeni L serisi akıllı telefonlarını Berlin’de düzenlenen IFA 2014’te görücüye çıkardı. L Fino ve L Bello adını taşıyan cihazlarını yüksek fiyatlı akıllı telefonlar için bir alternatif olarak tanımlayan LG, gelişen 3G pazarında genç ve yeni kullanıcıların ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Şirket dört çekirdekli işlemci taşıyan L serisi telefonlarıyla farklı segmentlerdeki etkinliğini artırmayı planlıyor.

LG’nin imzası niteliğindeki Sihirli Tuş ve 8 megapiksel kamera barındıran L Fino ve L Bello’da bulunan tescilli kullanıcı deneyimi özellikleriyle fotoğraf çekimi daha kolay ve eğlenceli hâle geliyor. LG’nin L Fino ve L Bello’da kameranın üzerinde bu kadar durmasında genç ve yeni kullanıcıların tercihlerindeki kamera etkisi önemli bir rol oynuyor.

lg-l-bello-050914

LG Mobile CEO’su Dr. Jong-seok Park, L Fino ve L Bello için büyük umutlar beslediklerini belirtti ve yeni akıllı telefonlarının tasarım, donanım ve kullanıcı deneyimi konusunda LG’yi en uygun şekilde temsil ettiğinin altını çizdi.

LG L Fino’da 1.2 GHz Quad-Core işlemci bulunuyor. Bu işlemciyi 1 GB RAM ve 4 GB dahili hafıza destekliyor. L Fino’nun 800 x 480 piksel çözünürlüğündeki 4.5 inç WVGA IPS ekranı 207 ppi piksel yoğunluğuna sahip. 8 megapiksel arka kamerayı VGA ön kameranın tamamladığı cihaz, gücünü 1900 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Kutusundan Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle çıkacak olan LG L Fino siyah ve beyaz renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

lg-l-fino-050914

1.3 GHz Quad-Core işlemci barındıran LG L Bello’da ise 854 x 480 piksel çözünürlüğünde 5 inç FWVGA IPS ekran bulunuyor. 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahip olan LG L Bello’nun 8 megapiksel oto fokus özellikli arka kamerasına 1 megapiksel ön kamera eşlik ediyor. Gücün 2540 mAh kapasiteli pilden alan cihaz, kutusundan Android 4.4.2 KitKat ile çıkıyor. 138.2 x 70.6 x 10.7 mm. boyutlarındaki LG L Bello, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle potansiyel müşterilerinin karşısına çıkacak.

LG’nin yeni L serisi telefonları bu ay içinde Asya, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Latin Amerika ülkelerinde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER