Teknoloji

LG LTE bağlantısına sahip ilk Android Wear akıllı saati duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-watch-urbane-ikinci-nesil-011015-1

LG, geçtiğimiz ilkbaharda tanıttığı Android Wear işletim sistemli akıllı saati Watch Urbane’in yeni versiyonunu görücüye çıkardı. LG Watch Urbane’in yeni versiyonunda biraz daha büyüyen ekran biraz küçülen kasanın içine yerleştiriliyor. Söz konusu değişim saatin teknolojisinin bir kısmının artık değiştirilebilir olmayan kayışa transfer edilmesi sayesinde gerçekleştiriliyor.

İkinci nesil LG Watch Urbane’deki en ilgi çekici yeniliklerden biri olan hücresel verici de kayışta bulunuyor. Böylelikle yeni LG Watch Urbane, LTE bağlantısına sahip ilk Android Wear işletim sistemli akıllı saat olma unvanını kazanıyor.

Veri bağlantısının varlığı sayesinde yeni LG Watch Urbane’i bir akıllı telefona bağlamadan işlevsel biçimde kullanmak da mümkün oluyor. Kullanıcılar isterlerse Urbane ile telefon görüşmesi bile gerçekleştirebiliyor. Ana butonun üstüne ve altına eklenen butonlar ise belli özelliklere hızlı erişim sağlıyor. Yeni LG Watch Urbane’in ekranı 348 ppi piksel yoğunluğuna sahip ve saatte konum takibi için yerleşik GPS bulunuyor.

İkinci nesil LG Watch Urbane’in piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı konusunda henüz bir bilgi verimiş değil. Ancak, görünen o k, yeni akıllı saat hemen satışa sunulmayacak. LG’nin bugün New York’ta düzenleyeceği etkinlikte Android Wear işletim sistemli saate dair daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER