Teknoloji

LG’nin yeni telefonu Google Play Console’da görüldü

lg w31

LG şu sıralarda Velvet ve Wing gibi telefonlarla konuşulsa da, şirket giriş segmentinde ve orta segmentte sunduğu seçeneklere de düzenli olarak yenilerini ekliyor. Bu gruba yakında LG W31 adını taşıyan bir cihaz daha katılacak gibi görünüyor.

LG W31’in varlığı Google Play Console’daki kaydı sayesinde ortaya çıktı. İlgili kayıt sayfasında telefonun ön panelini ve belli başlı teknik özelliklerini görmek mümkün oluyor. Tasarım konusunda görülenlerin pek şaşırtıcı olmadığı rahatlıkla söylenebilir.

LG W31’in ön panelinde damla şeklindeki çentik ve diğerlerine kıyasla biraz daha kalın olan ekranın alt çerçevesi hemen göze çarpıyor. Telefonun kalbinde MediaTek’in Helio P22 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. 1600 x 720 piksel ekran çözünürlüğü ilk bakışta biraz hayal kırıklığı yaratsa da, W31’in giriş segmentinde konumlanan bir telefon olduğunu unutmamak gerekiyor. LG’nin W31’de LCD ekran panelini tercih ettiği düşünülüyor.

lg w31LG W31 kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Telefonun Google Play Console üzerinde görülmesi, resmi duyurusunun çok da uzak olmadığını gösteriyor. Akıllı telefonun arkasında 13 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik etmesi bekleniyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel bir kameranın bulunacağı söyleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4000 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı belirtildi.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER