Teknoloji

LG V20 de G5 gibi modüler bir kasaya sahip olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v20Güney Koreli elektronik devi LG, Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu ABD’nin San Francisco şehrinde düzenleyeceği etkinlikte görücüye çıkaracağını bir süre önce açıklamıştı. LG V20 adını taşıyacak olan telefon, selefi V10’da olduğu gibi, çift ekran ve çift ön kamera gibi özellikler barındıracak.

OnLeaks ve Android Authority tarafından paylaşılan taslak fotoğrafları ise V20’ye dair daha somut fikirler edinmeyi sağlıyor. Taslakta göze ilk başta V20’nin de LG G5 gibi modüler bir kasaya sahip olması çarpıyor. 5.7 inç ekrana sahip olacağı belirtilen telefonda modüler tasarıma dair en önemli işaret olarak tuş yerleşimi ön plana çıkıyor. Taslaklarda V20’nin G5’inkine benzer bir tuş yerleşimine sahip olduğu görülüyor.

lg v20Android Authority, telefonun alt kısmının çıkarılabilir gibi gözüktüğüne de dikkat çekiyor. Alt kısmın çıkarılması, tıpkı LG G5’te olduğu gibi, telefona başka aksesuarların monte edilmesini mümkün kılıyor.

LG V20 6 Eylülde tanıtılacak

V20’nin modüler bir kasaya sahip olacağına dair iddialar konusunda LG’den şimdilik bir doğrulama gelmedi. Ancak ortaya çıkan taslağın gerçekliğini görmek için de fazla uzun bir süre beklemek gerekmiyor. V20, 6 Eylülde düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER