Teknoloji

Gizemli LG ”V” telefonu ekrana yerleştirilmiş kamerayla gelebilir

lg-v-040915

Sürekli olarak yeni ürünler üzerinde çalışan şirketlerden biri olan LG’nin yeni hamleleri arasında piyasaya çıkacağı zaman henüz bilinmeyen ilginç bir akıllı telefon da yer alıyor. Steve Hemmerstoffer’in Çinli telekom düzenleme kuruluşu TENAA’nın veritabanından elde ettiği fotoğraflar, söz konusu cihazın ilginçliğinin nedenini açıklıyor. Öncelikli olarak cihazın arkasında ”V” markasının görülmesi, telefonun LG’nin mevcut ürün gamından farklı bir yerde konumlanmasını sağlıyor. Dikkat çekici bir diğer unsur ise ön kameranın ekrana entegre edilmiş olması.

Söz konusu fotoğrafların taslak olduğunu unutmamak gerekse de, TENAA kaynaklı sızıntıların genelde doğru çıktığını hatırlamakta da fayda var. Buna ek olarak, bu yıl içinde LG’nin mevcut G serisinden daha gelişmiş özelliklere sahip bir telefonu tanıtabileceği söylentileri de daha önce gündeme gelmişti.

LG’nin gizemli cihazına dair bilinenler sınırlı olsa da, cihazın bu yıl sona ermeden resmiyet kazanması pek muhtemel gözükmüyor. Dolayısıyla LG V’nin daha önce bahsedilen üst sınıf cihaz olmama ihtimali de ortaya çıkıyor. Ayrıca söz konusu telefonun LG’nin Note serisine rakip olarak tasarladığı G4 versiyonu olabileceğini de belirtmek gerekiyor.

Yerleşik kameranın dışında LG V’nin çıkarılabilir dokulu arka kapak, çift tonlu flaş ve otomatik odaklama modülüyle birlikte gelebileceği söyleniyor. Gizemli telefona ilişkin detayların yeni sızıntılarla ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER