Teknoloji

LG Nexus 4’ün beyaz renkli versiyonuna ait basın fotoğrafları sızdı

Beyaz renkli Nexus 4 bir süredir gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Belirli aralıklarla hakkında detayların internete sızdığı bu Android telefonunun çok yakında Google Play mağazası üzerinden yurt dışında satışa çıkarılması bekleniyor.

nexus-4-beyaz-280513

Android Police sitesinin fotoğraflarını ortaya çıkardığı cihaz E960W model numarasını taşıyor. İlk çıkan siyah renkli Nexus 4 modeliyse E960 model numarasıyla piyasada alıcı buluyor. Sitenin belirttiğine göre basın fotoğrafları cihazın piyasaya çıkışının eli kulağında olduğunu gösteriyor. Aslında LG üretimi bu popüler akıllı telefonun beyaz renkli versiyonu ay ortasında düzenlenen Google I/O’da bekleniyordu. Ancak son dedikodular telefonun 10 Haziranda çıkabileceğini işaret ediyor.

Nexus 4’ün beyaz renkli versiyonunun ön bölümünde yine siyah rengin hakimiyeti dikkat çekiyor. Buna karşılık arka bölüm ise tamamen beyaza boyanmış ve ilk Nexus 4 gibi parlak bir desen barındırmaya devam ediyor.

Yeni cihazın da orijinal Nexus 4 ile aynı teknik özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Buna göre 4.7 inç ekran, Android Jelly Bean işletim sistemi, 1.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, 2 GB RAM gibi özellikler aynen korunacak. Android Police sitesine haber uçuran bir kaynak cihazın başlangıçta sadece 8 GB ve 16 GB dahili bellekli versiyonlarının çıkacağını iddia etti.

Söz konusu haberde cihazın Android 4.3 ile yüklü geleceğine dair herhangi bir işaret bulunmuyor.

İlgili >> Android Police

İLGİLİ HABERLER