Manşetler

LG’nin beklenen kavisli ekranlı telefonu G Flex’in yeni fotoğrafları yayınlandı

LG’nin G Flex akıllı telefonu ve onun kavisli OLED ekranına ait işlenmiş fotoğrafları daha önce görmüştük, ancak bu cihazın gerçekten varolduğunu gösteren fotoğraflar ilk kez kendini gösterdi.

lg-gflex-231013

Arjantinli yayıncı Telefe, LG G Flex’i elde etmeyi ve bu telefona ait bir inceleme videosu çekmeyi başarmış. Ayrıca The Verge sitesi de gazeteci Federico Ini’den bu telefonun birkaç fotoğrafını alma şansına nail olmuş.

Ini’nin belirttiğine göre G Flex’in kavisli ekranı 6 inç köşeden köşeye uzunluğa sahip. Telefonun arkasında, tıpkı LG G2’de olduğu gibi kamera altına yerleştirilmiş tuşlar bulunuyor. Kameranın 13 megapiksel çözünürlük desteğine sahip olacağı belirtiliyor, böylelikle hem G2 hem de Samsung’un Galaxy Round’ındaki kameralarla aynı çözünürlük değerine erişiliyor.

G Flex LG ve Samsung’un kavisli OLED TV’lerinin bir yansıması gibi görünüyor. Telefon yatay tutulduğunda ekranın her iki kısa kenarı da içe doğru kavis yapıyor.

LG, G Flex’in resmi duyurusunu henüz yapmadı. Ancak ortaya çıkan bu fotoğraflar telefonun tanıtımının yakın olduğu şeklinde yorumlanabilir. Zaten Ini’nin The Verge sitesine verdiği bilgiye göre G Flex gelecek ay Güney Kore’de çıkacak. Ancak şu an için ABD, Avrupa veya Latin Amerika’da çıkış planı yapılmıyor. LG’den bu son sızıntıyla ilgili herhangi bir yorum gelmedi.

İlgili >> The Verge, Telefe Noticias, Twitter (@fechu)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER