Teknoloji

LG G7 ThinQ renk seçenekleriyle kendisini bir kez daha gösterdi

lg g7 thinq

lg g7 thinqLG’nin yeni amiral gemisinin LG G7 ThinQ adıyla resmiyet kazanması oldukça muhtemel görünüyor. Güney Koreli şirketten resmi işaretler gelmese de, akıllı telefonla ilgili dedikodu ve sızıntılara her geçen gün yenileri ekleniyor. AndroidHeadlines sitesi tarafından yayınlanan yeni bir görselde de G7 ThinQ, tüm renk seçenekleriyle kendisini bir kez daha gösteriyor.

LG geçtiğimiz yıl çıkardığı G6 ile uzun ekrana geçiş yapmıştı. G7 ThinQ ile bu yaklaşım sürdürülürken, yeni akıllı telefonun arka panel tasarımı akıllara LG V30’u getiriyor. Tercihini yine cam kasadan yana kullanan LG, parmak izi tarayıcısını arka panelin ortasına yerleştirirken; bu tarayıcının hemen üstünde dikey pozisyondaki çift lensli arka kamera kurulumu yer alıyor. Bu kurulumda standart lense geniş açılı bir sensör eşlik ediyor. Lazer otomatik odaklama özelliğine sahip arka kamera kurulumunu çift tonlu LED flaş tamamlıyor. Telefonun ekranında ise üst kısma yerleştirilen çentik göze çarpıyor.

Akıllı telefonun sağ kenarında güç butonu, sol kenarında ise ses kontrol tuşları yer alıyor. Ses tuşlarının altında yer alan diğer butonun ise akıllı telefonun yapay zekâ asistanını aktif hâle getirmek için kullanılacağı söyleniyor.

LG G7 ThinQ için sunulacak renk seçenekleri arasında standart etiketini “Aurora Siyahı” olarak adlandırılan renk üstlenecek gibi görünüyor. “Platinum Grisi” ile “Ahududu Kırmızısı” renk seçenekleri de LG’nin portföyünde yer alıyor. “Fas Mavisi” olarak adlandırılan renk seçeneğinde ise potansiyel kullanıcılara hem mat hem de parlak yüzey seçeneklerinin sunulacağı belirtiliyor. Bu renk seçeneklerinin bulunabilirliğinin ülke ve bölgelere bağlı olabileceğini de unutmamakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER