Manşetler

LG G5 çıkış tarihi yeni reklamla paylaşılıyor

lg g5 çıkış tarihi

LG’nin en yeni amiral gemisi akıllı telefonu G5 için yurt dışında ve YouTube kanalında yeni bir reklam filmi yayınlandı. Bu reklamda LG G5 çıkış tarihi olarak 1 Nisan gösteriliyor. 15 saniye boyunca süren video klipte bir kişi metro treninde seyahat ederken elindeki G5’in modüler bileşenini telefona takarken görünüyor. Reklamın sonunda “daha fazlasını oynatmanın iyi olduğu” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir mesaj da yer alıyor.

Aslında bakarsanız reklam pek gerçekçi durmuyor, çünkü G5’in modüllerini değiştirdiğiniz her seferde cihazın yeniden başlatılması gerekiyor. Bu da reklamdaki adamın boş bir ekrana bakarak gülümsediği anlamına geliyor.

Bu tür küçük yanıltmaları reklam dünyasında çok sık görüyoruz, bu nedenle göz ardı edebiliriz. Üstelik LG reklam için ayrılmış çok dar bir zamanda temel işlevleri mümkün olan en açık şekilde anlatmak istiyor, bunu da unutmamak gerek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:LG G5 Ön İnceleme

MWC 2016’da tanıtılan LG G5, bir Android telefonun radikal şekilde yeniden keşfedilmiş hâli şeklinde tanımlanmıştı. Cihazın modüler aksesuarları cihazın ses kalitesini, kamera işlevlerini ve pil ömrünü artırmayı sağlıyor. LG’nin arkadaşlarından oluşan ekosistemin nasıl destekleneceğini ise telefon piyasaya çıktıktan sonra göreceğiz.

Reklamda LG G5’in 1 Nisanda piyasaya çıkacağı söyleniyor, ancak Türkiye’de de bu tarihte mi piyasaya çıkacak, bu henüz kesin değil. Aslında LG geçtiğimiz hafta içinde G5’in Türkiye lansmanını gerçekleştirecekti, ancak ülke gündemindeki olaylar nedeniyle lansmanı 12 Nisan tarihine erteledi. Telefon da büyük ihtimalle lansmanla birlikte satışa sunulacaktır. Yine de, bu konuyla ilgili daha fazla detayla haberi güncellemeye çalışacağız.

İLGİLİ HABERLER