Teknoloji

LG G3’ün orta segment versiyonu LG G3 Beat tanıtıldı

lg-g3-beat-170714

LG üstün güçle donatılmış G3’ün orta segment nitelikli versiyonu G3 Beat’in duyurusunu gerçekleştirdi. LG Electronics Mobile Communications Company CEO’su Dr. Jong-seok Park, telefonun duyurusu için yayınlanan bültende akıllı telefon üreticilerinin görünüş, özellik, performans ve tabii ki, fiyat bakımından en iyi dengeyi isteyen yeni müşteri segmentini göz ardı edemeyeceğini dile getirdi.

Yeni akıllı telefon LG G3 Beat 5 inç HD ekran barındırıyor. Ekran gövdenin yüzde 74.1’ine denk geliyor ki, bu da etkileyici bir oran olarak nitelendiriliyor. Ancak 1280 x 720 piksel çözünürlük nedeniyle ekran daha düşük bir piksel yoğunluğu sunuyor. Arka kameranın çözünürlüğü de 13 megapikselden 8 megapiksele düşürülmüş. Yine de G3’ün lazer otomatik odak sistemi G3 Beat’te yer almaya devam ediyor.

1.2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0+LE, HSPA+, LTE gibi kablosuz bağlantı teknolojileri LG G3 Beat’in diğer başlıca teknik özellikleri arasında bulunuyor.

LG G3 Beat yarın itibarıyla Güney Kore’de satışa sunulacak. Telefonun Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden başlayacak şekilde ilerleyen haftalarda dünya çapında piyasaya çıkması planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER