Teknoloji

LG G2 Android Marshmallow güncellemesini almayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-g2-inceleme-00005

Google’ın mobil cihazlar için hazırladığı en yeni büyük güncelleme olan Android 6.0 Marshmallow, LG tarafından üretilen bazı cihazlarda da yerini alacak. LG G4’ün kısa süre içinde Android Marshmallow güncellemesi alacağı belirtilirken, şirketin önümüzdeki mayıs ayında beklenen yeni amiral gemisinin Android 6.0 ile gelmesine şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. LG G Pad II 10.1, Android KitKat ile kutusundan çıkacak olsa da, yıl sona ermeden Marshmallow güncellemesini alacak gibi gözüküyor. Görünen o ki, LG Marshmallow güncellemesi için sınırını LG G2’den çizecek.

Şu an için LG G Pad II 10.1 dışında kalan bir LG tableti Android Marshmallow güncellemesi alacak gibi gözükmüyor. Ancak bu planların değişebileceğini belirtmek gerekiyor.

LG G4’ün Android 6.0 Marshmallow güncellemesi almasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Aynı kesin ifadeleri LG G3 için kullanmak ise pek kolay değil. Piyasaya çıkışının üzerinden bir yıldan biraz daha fazla bir zaman geçen LG G3, halen akıllı telefonlar için çizilen iki yıllık yaşam ömrünün içinde yer alıyor. Android 6.0 Marshmallow güncellemesinden mahrum bırakıldığı takdirde LG G3’ün kullanıcılar gözündeki algısının zedeleneceği belirtiliyor.

LG G Flex 2 de Android 6.0 Marshmallow ile buluşacak cihazlar arasında yer alıyor. Şirketin Android Marshmallow güncellemesine ilişkin kesin listesini fazla zaman geçmeden duyurması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER